Sutienele medicale de la Anita

Lenjerie Anita Care

Linia de Lenjerie Anita Care este linia de lenjerie speciala de la Anita care incorporeaza accesorii din silicon pentru a compensa pierderea suferita prin operatia de masectomie. Este o gama de lenjerie medicala, cu modele de sutiene post – masectomie si proteze de san, creata pentru a imbina confortul cu functionalitatea, intr-o gama variata de culori si modele atractive, feminine. Protezele de san sunt fabricate in diferite forme si dimensiuni, pentru a se potrivi fiziologic perfect cu corpul feminin.

Femeile care au trecut printr-o masectomie au nevoie de sprijin, caldura si protectie pentru a reveni la o viata normala, fericita. Aceasta este si deviza specialistilor Anita: sa incurajeze femeile sa fata fata cu succes noii lor situatii cu energie si dragoste pentru viata.

Anita este singura companie din lume care isi confectioneaza propriile proteze din silicon, acestea fiind dublate de un material usor, fin din microfibra. Care este combinatia castigatoare a protezelor Anita Care? Designul natural este dublat de un confort superior.

Protezele de san post –operatie sunt create in fabrica Anita din Bavaria de specialisti de top din domeniul medical, in urma a zeci de teste. Trasatura definitorie a protezelor: naturaletea! Sunt fabricate dintr-un silicon moale si natural, pentru a conferi protezelor siguranta si confort. Astfel, temperatura materialului se regleaza in mod natural la temperatura corpului, iar greutatea, textura si miscarea siliconului seamana perfect cu cele ale sanului natural.

Protezele de san Anita Care sunt concepute atat pentru femeile care au nevoie de o protezare partiala a sanului, cat si pentru cele care necesita compensarea completa a sanului. De asemenea, gama este completata de proteze de san special concepute pentru a fi utilizate imediat dupa operatie, deoarece sunt fabricate din microfibre foarte fine si bumbac, materiale care protejeaza pielea sensibila si cicatricea. Aceste proteze sunt recomandate si in timpul terapiei cu radiatii.

Lenjeria medicala din gama Anita Care ofera confort maxim si un look la moda, dublate de o functionalitate optima. Fie ca alegi sutienele sau costumele de baie post – masectomie, te vei bucura de croiala impecabila care mentine cupa artificiala a sutienului lipita de piele, intr-un mod natural, fara a limita din normalitatea miscarilor si fara a se observa vreo diferenta intre cele doua cupe de sutien.

Sutienele medicale sunt realizate din materiale fine, delicate si feminine, ca microfibre, dantela, satin, bumbat satinat, pe care le vei adora! Toate modelele sunt prevazute cu fante pentru proteze din silicon delicat mascate de modelul sutienului , astfel incat sa te simti sexi si plina de incredere.

Pentru un plus de confort, sutienele sunt fara cusaturi inestetice, care pot lasa urme neplacute sau dureroare pe piele. De asemenea, bretelele fiecarui model sunt ajustabile, pentru un plus de confort, iar latimea lor este direct proportionala cupei.

In plus, gama Anita Care iti ofera costume de baie fabricate din materiale speciale pentru a masca proteza si a oferi sustinere optima, naturala, intr-o gama variata de modele si culori.

Anita Care este alaturi de tine si te ajuta sa revii la o viata normala, plina de bucurii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *