Lenjeria Rosa Faia de la Anita.

Lenjerie Rosa Faia

               Lenjeria Rosa Faia este gama tinereasca si indrazneata de lenjerie si costume de baie a renumitului brand Anita, cu modele pentru toate dimensiunile, de la cupa A la cupa H.

Creatorii de lenjerie Rosa Faia sunt preocupati in mod constant sa ne ofere modele si texturi noi, inovatoare, care ne bucura, ne iau prin surprindere si ne ofera confort si eleganta. Lenjeria Rosa Faia este lenjeria perfecta pentru acelea dintre noi cu siluete mai plinute si cu sani proeminenti, dar care iubesc eleganta si rafinamentul.

Toate modelele sunt create din materiale moderne, de tip microfibra, cu texturi matasoase, delicate, placute la atingere, dar care ofera sustinere optima a bustului si confort maxim pe intreaga durata de purtare.

Materialele pretioase folosite pe langa microfibra, ca tulle si dantela, culorile variate si modelele feminine, dar indraznete si perfect adaptate siluetei transforma fiecare piesa de lenjerie Rosa Faia intr-un must have al fiecarei doamne si domnisoare care iubeste frumosul si eleganta.

Fiecare model este gandit si creat special pentru a se potrivi unui anumit tip de silueta, creatorii lui avand ca scop punerea in evidenta a frumusetii corpului feminin si confortul purtatoarei.

Astfel, body-urile si lenjeria modelatoare Rosa Faia sunt create special pentru a sustine sanii si a masca zonele mai plinute. Materialele inovatoare de tip microfibra, modelele fara cusaturi, cu zone speciale de sustinere ofera confort si eleganta, ajutandu-ne sa obtinem o silueta tip clepsidra, mai supla si mai apetisanta.

Sutienele cu bretele ajustabile, care se latesc din marime in marime a cupei, cusaturile ferme, dar netede, cupele cu mai multe puncte de sustinere a sanului sau cele predefinite ofera sustinerea optima pentru cupele de marimi mari, un plus de confort si senzualitate fata de alte branduri de sutiene. In plus, bretelele late sustin corect bustul si preintampina astfel durerile de gat, de spate sau de coloana.

“Multi vanzatori scot pe piata sutiene cu cupa B sau C. Cupele foarte mici, precum si cele foarte mari sunt o cu totul alta poveste! Noi am petrecut multi ani lucrand si dezvoltand modele cu cupe mari si am castigat o bogata experienta in astfel de sutiene. In momentul de fata, suntem specialistii absoluti cand vine vorba despre cupele mari!” declara cu mandrie proprietarul brandului, Georg Weber – Unger.

Aceeasi grija pentru confort si materiale pretioase se regaseste si in colectia de costume de baie Rosa Faia. Creatorii s-au intrecut pe sine in creativitate si rafinament, creand costume moderne in doua piese sau intregi in culori vii, atragatoare, precum si in nuante speciale, elegante. Indiferent de tipul de silueta si de preferintele in culori si texturi, la Rosa Faia iti vei gasi cu siguranta costumul de baie preferat, care iti imbraca perfect corpul, punandu-ti in valoare atuurile.

Cu lenjeria Rosa Faia te vei simti ca o printesa, rasfatata in materiale delicate si senzuale, placute la atingere. Indrazneste sa te simti speciala in lenjeria Rosa Faia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *