Lenjerie Anita Maternity

Lenjerie Anita Maternity

Gama de Lenjerie Anita Maternity acopera toate nevoile mamicilor, incepand cu primele luni de graviditate si dupa ce a venit bebelusul pe lume, in timpul perioadei de revenire la forma initiala. Mai mult, produsele Anita Maternity te ajuta sa transformi alaptatul intr-o placere, cu ajutorul sutienelor special concepute pentru acele momente de intimidate cu bebelusul tau.

Lenjeria, costumele de baie si camasile de noapte Anita Maternity ofera de 50 de ani materiale inovatoare pe care le vei adora pentru moliciune si fermitate, un design atragator si diversificat pentru a-ti satisface gusturile si o functionalitate desavarsita. Te vei simti confortabil si feminina in orice produs din gama Anita Maternity, de-a lungul celor 9 luni in care corpul tau se transforma pentru a da nastere bebelusului mult dorit!

De ce este recomandat sa porti lenjerie de sarcina special conceputa de designerii Anita Maternity? Foarte simplu: pentru ca aceasta lenjerie “creste”, se adapteaza noilor dimensiuni ale corpului tau, oferind in permanenta un suport optim astfel incat pielea ta sa isi pastreze elasticitatea iar sanii o forma frumoasa.

Astfel, chilotii sunt fabricati din microfibre special concepute pentru a se intinde confortabil atat cat este nevoie, fara a se deforma, iar linia piciorului si a taliei este dublata de un material elastic, oferind un confort maxim in timpul sarcinii. Datorita lipsei cusaturilor, chilotii Anita Maternity nu lasa urme pe piele, fiind o placere sa ii porti si perioade lungi de timp. Poti alege, in functie de preferinte, intre chilotii tip bikini, panty sau chiloti cu talie inalta, intr-o gama variata de culori si modele, toate asortate cu sutienele Anita Maternity.

Sutienele Anita Maternity, fara cusaturi, cu cupe predefinite care se maresc, adaptandu-se perfect sanilor pentru o sustinere optima, sanatoasa, sunt fabricate, de asemenea, din materiale inovatoare, care lasa pielea sa respire, sunt moi si delicate dar ferme si rezistente. Ele respecta forma anatomica a sanilor tai pe intreaga perioada a sarcinii, prevenind astfel disconfortul sau eventualele probleme de sanatate.

Lenjeria pentru alaptare Anita Maternity este un must – have pentru un alaptat linistit si confortabil, in care tu si puiutul tau sa va bucurati de aceste momente unice.

Realizate, de asemenea, din microfibre din cea mai buna calitate, fara cusaturi si prevazute cu bucati detasabile aproape invizibile si de neobservat pe sub imbracamintea obisnuita, sutinele pentru alaptare iti permit sa iti alaptezi bebelusul la cerere, oriunde te-ai afla.

In plus, bucura-te de gama de lenjerie de recuperare Anita Maternity, special conceputa pentru primele luni de dupa sarcina, care te ajuta sa iti remodelezi corpul si sa revii la silueta de dinainte de sarcina. Alege dintre chilotii cu talie inalta, care sustin abdomenul si il remodeleaza, body-urile ferme si delicate care te ajuta sa intri in hainele obisnuite, pantalonii care iti modeleaza fundul si coapsele – toate iti ofera confort si sanatate!

Iar daca nu vrei sa renunti la mersul la mare sau la piscina in perioada sarcinii, Anita Maternity are pentru tine costume de baie special concepute si adaptate pentru sarcina, dintr-o singura piesa sau din doua, in culori moderne si croieli lejere, perfecte pentru silueta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *