Lenjerie Anita Comfort

Lenjerie Anita Comfort

Colectia de Lenjerie Anita Comfort este dedicata doamnelor si domnisoarelor cu forme, care au nevoie de lenjerie special adaptata pentru a sustine si a modela corpul, oferindu-le Comfort, senzualitate si feminitate.

Brandul Anita Comfort ofera trei game diferite de produse: body-uri si lenjerie modelatoare, chiloti Comfort si sutiene Comfort, toate lucrate din materiale inovatoare, extrem de rezistente si durabile in timp, dar delicate si placute la atingere, perfect adaptate diferitelor tipuri de silueta pentru a oferi sustinere si modelare maxime.

Body-urile si lenjeriile modelatoare Anita Comfort se muleaza perfect pe corp, lasandu-l sa respire dar modeland si subtiind zonele cu probleme, oferind totodata un Comfort maxim si o potrivire perfecta cu silueta, datorita materialelor moi si performante care imbraca silueta ca o a doua piele si cusaturilor fine, imperceptibile.

Un sutien pe masura, care ofera sustinere optima, naturalete si lejeritate in miscare este esential pentru sanatate. Multe femei nu constientizeaza ca sursa durerilor de cap, de spate sau de umeri poate fi purtarea unui sutien nepotrivit, care nu imbraca sanul in mod corect si nu ofera sustinerea necesara. Specialistii de la Anita tin cont de sanatatea clientelor si creeaza modele care intrunesc cerintele unui sutien ideal: bretele late si pufoase, banda de sub bust se modeleaza pe forma anatomica a corpului, este elastica si flexibila. De asemenea, sutienul trebuie sa se simta Comfortabil pe piele, sa o imbrace perfect.

Sutienele Comfort de la Anita intrunesc toate aceste cerinte: placute la atingere, flexibile si elastice, ofera sustinere optima, Comfort maxim si lejeritate in miscare. Fie ca au linia decolteului mai decoltata sau mai plina, cupa predefinita sau nu, sunt din dantela, microfibre sau alte materiale inovatoare, toate sustin perfect sanii si ii modeleaza pentru un plus de senzualitate si feminitate si, in acelasi timp, le da forma ideala fara a pune presiune pe san prin cusaturi sau croiala.

Pentru a intregi gama de lenjerie, Anita Comfort ne ofera si chiloti Comfort, care imbraca anatomic silueta si o si subtiaza. Cusaturile inteligent amplasate, materialele delicate la atingere, dar ferme, croiurile desavarsite, respectand preferinte variate, toate acestea fac din chilotii Comfort Anita un must-have al fiecarei doamne si domnisoare atente la silueta si dornica sa fie senzuala.

Pentru a modela abdomenul si a subtia vizibil talia, alege chilotii Comfort cu talie inalta de tip panty, cu cusaturi invizibile, intr-o multitudine de culori, croiuri si materiale. Asorteaza-i cu sutienul din gama sutiene Comfort Anita si vei arata si te vei simti minunat! Iar daca te bucuri de o silueta pe placul tau, alege chilotii de tip bikini, care iti scot in evidenta rotunjimile.

Nu in ultimul rand, gama Anita de lenjerie Comfort iti ofera body-uri si lenjerie modelatoare, invizibile pe sub haine, dar cu efecte maxime: o silueta conturata, feminina, de care te vei simti mandra la orice intalnire! Cu dantela, broderii sau simple, vei straluci pur si simplu purtand un body sau o lenjerie modelatoare Anita Comfort!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *