Lenjerie Sport

Lenjerie Sport

Indiferent ce sport adori sa practici, purtarea unei lenjerii sport adecvate este esentiala pentru reusita unui antrenament asa cum iti doresti. Cusaturile perfecte, pe care nici nu le simti, suportul optim, pentru usurinta in miscari si confortul maxim, de parca ar fi a doua piele sunt doar cateva dintre trasaturile care diferentiaza lenjeria sport Anita de celelalte produse pentru practicarea sportului, atat ca sportiva amatoare, cat si ca sportiva profesionista. Detalii pe Lenjerie Sport

Ca o recunoastere a calitatii superioare a lenjeriei sport Anita, sutienul sport „dynamiX star” a castigat un important premiu la prestigioasa gala de profil Red Dot Design Award 2014, care celebreaza cele mai bune design-uri profesionale de produse pentru practicarea sportului.
Acum gasesti si in Romania prestigioasele produse Anita, cu modele adecvate special corpului tau, indiferent de sportul pe care il practici. Ce diferentiaza lenjeria sport profesionala Anita de celelalte produse?

In primul rand, materialele atent alese pentru a obtine un material usor, fluid, care sustine perfect si lasa pielea sa respire pentru un confort optim in timpul antrenamentului. Desi matasoase si placute la atingere, materialele Anita ofera o sustinere ferma, care urmeaza in mod natural conturul corpului, astfel incat sa te poti antrena optim, efectuand corect toate miscarile si exercitiile in timpul antrenamentului.

Materialele folosite permit corpului sa respire deoarece absorb si elimina transpiratia, pentru un plus de confort si sanatate. O parte dintre produse contin insertii de material care lasa aerul sa circule liber, permitand pielii tale sa respire in mod natural.

In al doilea rand, croiala perfect adaptata corpului si miscarilor de orice tip. Sutienele, bustierele si chilotii sport Anita sunt fabricati astfel incat sa ofere confort maxim, sustinere si in acelasi timp lejeritate. Sutienele si bustierele sunt fara balene metalice, acestea fiind inlocuite de cusaturi de sustinere perfect adaptate formei sanilor. Cupele predefinite ofera, de asemenea, sustinere ferma dar delicata si un plus de confort si feminitate.

Lipsa cusaturilor transforma sutienele si bustierele in produse perfecte, care iti imbraca corpul ca o a doua piele. Iar modelul de sutien cu sistem de deschidere / inchidere in fata este un produs nou, care ofera usurinta la imbracare si dezbracare, o sustinere maxima a pieptului datorita cupelor predefinite si lejeritate si confort datorita lipsei cusaturilor.
Nu in ultimul rand, Anita ofera sutiene si bustiere de marimi mari, de la A la H, astfel incat si sportivele cu bust proeminent sa se bucure de o sustinere optima si sanatoasa a bustului in timpul practicarii sportului preferat.

Gama de lenjerie sport Anita ofera, de asemenea, chiloti si pantaloni atat pentru sportivele amatoare, cat si pentru cele profesioniste. De exemplu, chiloti sport dintr-un material usor si super elastic, care permite pielii sa respire si absoarbe transpiratia, recomandati pentru o gama larga de sporturi ca aerobic, gimnastica, atletism, volei etc. si pantaloni special creati pentru echitatie, cu un design ergonomic si fara cusaturi, pentru a preveni ranile provocate de cusaturi.
Invinge in lenjeria sport Anita, indiferent de sportul pe care il practici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *