Sutiene Sport

Sutiene Sport

Sportul ca activitate recreativa a castigat, in ultimele decenii, din ce in ce mai multi practicanti. Fie ca prefera sporturile in aer liber sau pe cele indoor, sportivii amatori sunt cu totii animati de dorinta de miscare pentru sanatate, petrecere a timpului liber intr-un mod activ, alaturi de prieteni. Vizualizare sutiene sport

S-a dezoltat, astfel, industria echipamentului sportiv, specialistii marilor firme de profil dedicand timp si energie pentru a gasi cele mai ergonomice modele, cele mai performante materiale pentru a le asigura sportivilor, amatori sau profesionisti, confort si libertate in miscari necesare pentru performanta.

Specialistii in medicina sportiva si in tehnologia materialelor de la renumita companie germana Anita au dezvoltat pentru practicantii sportului o gama complexa de echipament sportiv, Anita sport. Produsele lor sunt rezultatul a zeci de studii si cercetari, pentru a le imbunatati calitatea si confortul.

Un sutien de calitate superioara este esential in practicarea atletismului si a jogging-ului, si, de asemenea, un must absolut in practicarea tuturor sporturilor care implica miscare intensa. Sanii nu au o musculatura proprie, fiind sustinuti doar de tendoane si de ligamente. Indiferent de marimea pe care o purtam la sutien, este esential sa purtam un sutien sau o bustiera care sa mentina pe loc sanii in timpul antrenamentului.

Un studiu stiintific a demonstrat ca in timpul unei alergari de 1000 de metri, miscarea sanilor acopera o distanta de aproximativ 90 de metri! Un sutien care se muleaza pe bust, sustinandu-l perfect, poate micsora aceasta miscare cu pana la 80%, pentru sanatatea noastra!

Sutienele sport de la Anita sunt adevarate opere de arta! Iata principalele lor calitati:

  • ergonomia: datorita studiilor continue ale specialistilor, sutienele sport  Anita asigura un confort sporit in utilizare. Fara cusaturi care se deranjeze, fara margini elastice care strang, impiedicand miscarea sau, dimpotriva, sunt prea largi, sutienele sport sustin bustul oferind lejeritate si naturalete in miscari.
  • croiala: fie ca sunt mai decoltate sau mai pline, cu bretele mai subtiri sau mai late, fiecare model de sutien este supus unei serii de teste complexe in timpul dezvoltarii produsului, pentru a garanta o sustinere adecvata si un suport ridicat pentru fiecare tip de sport, incepand de la cupa A si pana la cupele mari. Cupele predefinite, lipsa balenelor metalice, bretelele si latimea reglabile, cusaturile invizibile si zonele intarite pentru un plus de sustinere sunt caracteristicile care transforma un sutien sport Anita intr-o piesa vestimentara de exceptie!
  • materialele: imbracamintea sportiva este esential sa permita corpului sa respire si sa absoarba transpiratia, pentru un confort optim si rezultate imbunatatite. Sutienele sport Anita sunt realizate din materiale inovatoare, microfibre de cea mai buna calitate, moi si placute la atingere, care se simt ca o a doua piele, deoarece nu retin transpiratia, ci o indeparteaza, lasand corpul sa respire in mod natural.

In semn de recunoastere a calitatii produselor din gama Anita Active, doua modele de sutien sport Anita au primit “The Red Dot Design Award”, una din cele mai inalte distinctii in echipamentul sportiv profesionist.

Fii competitive, iubeste sportul, poarta Anita Active!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *